Over ons

Welkom bij Brom&scootmobiel Heerenveen.

Als brommobiel leverancier van het noorden vinden wij service en kwaliteit zeer belangrijk. Brom en scootmobiel Heerenveen zorgt er graag voor dat u als klant zorgeloos bent van de aankoop tot de aflevering en van het onderhoud tot reparatie en eventueel schade.

Brom&scootmobiel Heerenveen houdt zich vooral bezig met het in - en verkopen van gebruikte Brommobielen. en de daarbij behorende artikelen, zoals onderdelen nieuw en gebruikt, accu's, wieldoppen, stoelhoezen enzovoort. in onze aanbod pagina vind u het complete overzicht van wat er momenteel bij ons te koop is.

Heeft u een brommobiel waar u niks meer mee doet?

Wij nemen deze graag van u over, schade of defect? Geen bezwaar! U kunt deze aanbieden via de contact pagina, het is dan ook meteen mogelijk om er een foto bij te voegen. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op en binnen 7 dagen bij op opgehaald!

Wat klanten zeggen over ons

Fijne werkwijze!
- Mark Kloosterhuis

De manier van werken door Brom en scootmobiel
wordt door ons ervaren als heel prettig.

Vanaf het eerste contact is het duidelijk met wie
je te maken hebt. Duidelijke geïnformeerd en duidelijke afspraken. Bedankt voor de top service!

Goed werk geleverd!
- Van bussum

Vorig jaar hebben wij bij Brom en Scootmobiel Heerenveen de Aixam 400 gekocht. Wij zijn duidelijk geïnformeerd en hebben een duidelijke demonstratie over de Brommobiel gekregen. Echt een aanrader. Hartstikke bedankt voor de service!

Groeten van een zeer tevreden klant!