Waarom een bij ons brommobiel kopen?

Waarom bij Brommobiel centrum Friesland.

Als u van plan bent om een brommobiel te gaan kopen, is het belangrijk dat u de juiste kiest die bij u past. Dit is niet altijd even gemakkelijk, en kost aanzienlijk veel tijd. Juist die tijd geven wij u graag bij brom&scootmobiel Heerenveen.

Mocht u naar misschien wel verschillende proefritten bij ons slagen en een brommobiel kopen. Komen wij hem eventueel bij u thuis afleveren en alles nog een keer keurig en uitgebreid uitleggen, mocht u dit graag willen. En natuurlijk hoelang u de brommobiel ook heeft, u kunt altijd met ons in contact komen over eventuele vragen.

Eventuele transport mogelijkheid

Omdat wij goed begrijpen dat niet iedere klant zelf bij ons kan komen met de brommobiel. Kunnen wij eventueel het transport voor u regelen.

Koopt u bij ons een brommobiel en is hij toe aan een onderhoudsbeurt of reparatie en kunt u niet zelf naar ons toekomen? Maak dan een afspraak bij Brommobiel centrum Friesland om uw brommobiel op te laten halen en weer kant en klaar aftelveren.

Nieuwe showroom met brommobielen

Bij ons in de showroom vindt u altijd een uitgebreid assortiment van brommobielen. Komt gerust eens vrijblijvend langs om een kijkje te nemen in onze nieuwe showroom en u te laten informeren en interesseren in een brommobiel onder het genot van een kopje koffie of thee.

De werkplaats voor brommobielen

Onze werkplaats is volledig uitgerust en ingericht voor brommobielen. Hier kunt u terecht voor onderhoud, reparaties, onderdelen en schadeherstel voor alle merken brommobielen.

Schadeherstel van uw brommobiel

Ook voor schadeherstel aan uw brommobiel, bent u bij Brom&scootmobiel Heerenveen aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en alle gecertificeerde diploma's kunt u ervan uitgaan dat uw brommobiel bij ons in goede handen is. Voor expertise en schadeherstel. Wanneer gewenst, verzorgen wij dit gehele traject voor u. Hieronder valt het ophalen van de brommobiel, verzekeringstraject, herstellen en terugbrengen bij u voor de deur.

Werkgebied

Ons werkgebied is voornamelijk in Friesland, maar we leveren ook in andere provincies. Staat die van u er niet bij, neem dan contact met ons op!
Bekijk werkgebied.

Wat klanten zeggen over ons

Fijne werkwijze!
- Mark Kloosterhuis

De manier van werken door Brom en scootmobiel
wordt door ons ervaren als heel prettig.

Vanaf het eerste contact is het duidelijk met wie
je te maken hebt. Duidelijke geïnformeerd en duidelijke afspraken. Bedankt voor de top service!

Goed werk geleverd!
- Van bussum

Vorig jaar hebben wij bij Brom en Scootmobiel Heerenveen de Aixam 400 gekocht. Wij zijn duidelijk geïnformeerd en hebben een duidelijke demonstratie over de Brommobiel gekregen. Echt een aanrader. Hartstikke bedankt voor de service!

Groeten van een zeer tevreden klant!